Afscheid van Scot

Zaterdag 14 december speelde de F4 tegen de F3. De vriendschappelijke wedstrijd is georganiseerd door de F4 staf. Topspeler Scot gaat verhuizen naar het buitenland en moet afscheid nemen van zijn team en dat gebeurt in deze match.

De ploegen gaan precies om 10:00 van start. Lange tijd gaat het gelijk op en golven de teams heen weer op het veld. Na enige tijd verschuift het voordeel naar de F3. Je kan merken dat de F3 spelers naast hun gewone training ook een keer met de selectie mee trainen en zijn krijgen het overwicht. Bonolo, Tomas scoren de 1-0 en 2-0 en een ongelukkige beweging van een F4 speler tijdens een corner veroorzaakt de 3-0. In de 2e helft wil de F4 wraak. Ze vechten voor wat ze waard zijn en Scot komt halverwege alleen voor de keeper en maakt de 3-1. Helaas is de F4 niet opgewassen tegen de klasse van de F3 en de vechtlust resulteert niet in doelpunten. 5 minuten voor tijd krijgt Scot zijn publiekswissel en neemt hij afscheid van zijn team. Hij draagt de aanvoerdersband over aan de nieuwe aanvoerder. In de laatste 5 minuten blijft de stand ongewijzigd.