E8 wint van HBC

Voor de E8 zit de competitie erop. Daarom gingen de mannen van de E8 toch nog de wei in voor een oefenwedstrijd tegen HBC E5. De E8 liet zich af en toe in de eerste helft wegzetten door HBC. Pas na een kwartier was het Joshua die van afstand de 1-0 binnenschoot. Aan de andere kant was het keeper Jesse die voor de E8 de nul vasthield. Vlak voor de rust was het Colin op aangeven van Tomas die de 2-0 binnentikte.

Na de pauze kwamen we gauw op 3-0 door een mooie combinatie van Tijs op Colin. Onze middenvelders Mick, Joris en Tomas worden steeds feller in de duels, het is daarom leuk om ze zien groeien in de aanloop naar de voorjaarscompetitie. Met Joshua en Thomas in de verdediging was er geen vuiltje meer aan de lucht, de E8 won daarom ook met 5-1 door doelpunten van Colin (zijn derde) en Tijs. De wedstrijd stond onder leiding van Mika die HBC nog één keer zag tegenscoren.
Volgende week zondag wacht de E8 nog een toernooi bij Haaglandia in Rijswijk en die week daarop nog het oliebollentoernooi bij Alliance.