D4 snakt naar de winterstop

De laatste weken gaat het wat minder met de D4, het scorend vermogen is ook wat minder, zie vorige week waar we wel ruim winnen maar pas laat in de wedstrijd. De aspiraties om kampioen te worden waren ook al weg, ook omdat we moeten wachten op een fout van OG die met een wedstrijd minder gespeeld bovenaan staan. Maar OG heeft de komende weken alleen maar tegenstanders uit de onderste regionen voor de boeg. Afgelopen zaterdag trad de D4 op het veld van Olympia Haarlem in hetstrijdperk tegen Olympia Haarlem D3. Een team dat later in onze poule is toegevoegd.

De eerste helft hadden we het moeilijk tegen Olympia maar grote kansen bleven uit, Pelle onze betrowbare keeper redde een paar keer goed. Het mindere van de eerste helft was dat rechtervleugelverdediger Mika een klap van zijn tegenstander kreeg en die daardoor door de scheidsrechter voor 5 minuten uit het veld werd gestuurd. Helaas bleef het de eerste helft 0-0. We moesten winnen om toch nog een kansje te hebben om eerste te worden. De tweede helft kreeg de D4 toch nog wat kansjes (o.a. Thomas die alleen op de keeper afging, maar helaas mistte). De wedstrijd kon op dat moment alle kanten op, maar onze verdediging met Lars, Mika, Wouter in een latere stadium Finley, Stijn en Laurens staat als een huis. Zoals gezegd snakken we naar de winterstop, het bleef deze wedstrijd dan ook 0-0. Onze tweede 0-0 dit seizoen.
Maar ja de D4 gaat gewoon door tot aan de kerst, mensen die mij kennen regelen we gewoon weer oefenwedstrijden voor de periode dat er niet wordt gevoetbald, eerst volgende week tegen De Kennemers, die week daarna een bekerwedstrijd voor de 2e ronde tegen VVC, misschien dat we voor die zondag erop ook nog een oefenwedstrijd hebben, en als afsluiting van het jaar op 21 december nog een oefenwedstrijd tegen HBC