E8 speelt eigen toernooi en wordt derde

Op deze vrije zaterdag voor de E8 hebben we natuurlijk weer iets georganiseerd, dit keer een toernooi met 4 teams te weten Bloemendaal E10, UNO E7, Olympia Haarlem E5 en Alliance E8. We zouden een minicompetitie spelen met een gewonnen wedstrijd drie punten, een gelijkspel één punt en verlies nul punten en bij deze punten tellen we de doelpunten bij op, dus degene die de eerste wedstrijd verliest kan alsnog het toernooitje winnen. De wedstrijden duurden 25 minuten.

Alliance E8 trapte het toernooi af tegen Bloemendaal, het sterke Bloemendaal kwam al gauw op voorsprong, even later werd het 0-2, totdat invaller Gijs tegenscoorde, uiteindelijk werd het 1-3 voor Bloemendaal. De tweede wedstrijd ging tussen UNO en Olympia Haarlem, dit duel werd een makkelijke zege voor UNO 3-0. De derde wedstrijd ging tussen Bloemendaal en Olympia Haarlem. Olympia Haarlem had waarschijnlijk de vorige wedstrijd nog in de benen en werd opgerold door Bloemendaal 8-0.

Het rekensommetje leerde ons dat de E8 met meer dan 10 doelpunten verschil van UNO moest winnen. Deze partij speelde de E8 heel erg goed, we kwamen verdiend op 0-1 door invaller Gijs die ook de 0-2 binnentikte na een mooi tikkietakkie met Tijs. Uiteindelijk halverwege dit duel werd het 1-2, door prima verdedigend werk van Tomas en Thomas en de onvermoeibare Joshua hielden we stand tot het einde. Het middenveld met Mick en Joris stond ook goed en natuurlijk onze sluitpost Jesse.

Het hele toernooi stond onder leiding van topscheidsrechter Omar!!

Bloemendaal werd de uiteindelijke winnaar………..maar jongens het was weer een genot om naar jullie te kijken.

Na afloop kreeg ik van de andere teams alemaal leuke reacties.

Volgende week wacht de E8 een zware dobber tegen de koploper VSV, die tot nu toe nog alles heeft gewonnen.