De E8 wint weer met grote cijfers

De E8 reisde in de vroege ochtend af naar Velsen-Noord. Dit keer was Velsenoord E2G de tegenstander. De E8 had heel wat supporters naar Velsen-Noord meegenomen. Als we van Velsenoord zouden winnen gingen we over ze heen, als het even meezat konden we zelfs naar een derde plaats stijgen maar helaas HFC won dus het hoogst haalbare zou toch een mooie vierde plaats zijn. In de eredivisie zou dit een Europa League plekje betekenen. Maar goed we moesten eerst zien te winnen van Velsenoord. We begonnen met onze vaste keeper Jesse op doel, na wekenlang blessureleed. Achterin onze vertrouwde verdedigingsduo Boet en Thomas, op het middenveld Mick, Tomas en Joris en voorin Joshua die overal inzetbaar is en de topscorer van de E8 Tijs. Colin en Daan stonden wissel. We begonnen goed aan de wedstrijd we waren wat sterker in de beginfase, maa daarna werd Velsenoord wat dreigender. Tot diep in de eerste helft bleef het 0-0, zo'n 5 minuten voor het rustsignaal was er de hulp van de keepster bij nodig, die Colin's doelpoging in eigen doel tikte. De 0-1 was tevens de ruststand, het waren twee teams die aanelkaar gewaagd waren. De tweede helft moesten we ook weer wat wisselen, maar dat pakte niet goed uit, Velsenoord kwam in de beginfase op gelijke hoogte 1-1. De E8 stortte in de beginfase helemaal in, na wat omzettingen ging het weer lopen en na 10 minuten in de tweede helft ging het snel. Het was de periode van Tijs die een zuivere hattrick liet noteren, in deze wedstrijd zou hij er totaal 4 maken, binnen een mum van tijd stond het 1-8 door Colin en Tomas, Velsenoord scoorde vlak voor tijd de 2-8. Onze missie was geslaagd, door deze zege bereikte we de vierde plaats.

Goed gedaan jongens!!

Aankomende zaterdag heeft de E8 eigenlijk een vrije zaterdag, maar ja mensen die mij kennen heb ik voor de jongens weer wat geregeld, dit keer heb ik een minitoernooitje op het programma staan met waarschijnlijk 4 teams. Onze echte laatste wedstrijd van dit jaar is op 22 december nl. een toernooi bij Haaglandia in Rijswijk.