Gevochten als leeuwen

Wat een enerverende wedstrijd hebben de mannen van Alliance F5 op de mat gelegd.

Na een flitsende start van HBC kon onze keeper Stan gelijk aan de bak en moest een aantal malen handeld optreden.
Met enige fortuin konden wij de nul houden, maar uiteindelijk via een lage corner rolde de bal via de paal in het doel.
Dat was het moment dat onze leeuwen wakker werden en vol aan de bak gingen.
Na een mooie uitval over de rechterkant, gaf Jorick een schitterende voorzet "over de hele" waardoor Tom in scoringspositie kwam.
Helaas kon de tegenstander de bal nog tijdig veroveren en lieten wij deze kans onbenut.
Niet veel later, werd na goed doorzetten van Jorick onze linkerspits in stelling gebracht en werd er via een been van HBC gescoord.
Ook de tweede goal viel nog in de eerste helft na een mooie combinatie en zo gingen we de rust in met een 2-1 voorsprong!!
Het geloof op een mooie resultaat (HBC F5 uit altijd lastig) werd sterker bij de jongens van Alliance F5, zeker toen er nog een derde doelpunt gescoord werd door Joris.(dit na mooi voorbereid werk vanuit de verdediging en een schitterend uitgevoerde counter).
Hierna werd de druk op ons doel groter en groter en lag er via een frommelgoal zomaar een bal in ons mandje (2-3).
Met nog een aantal minuten te spelen vochten onze leeuwen voor wat ze waard waren, echter in de dying seconds werd er alsnog gescoord.
De scheids floot hierna gelijk af en was er toch enige teleurstelling omdat we de kans hadden om van de nummer twee uit de poule te winnen.
Dit was één van onze beste wedstrijden en trots zijn we op de inzet van: Zeger, Eeke, Milan, Jake, Ben, Jorick, Joris, Tom, Merlijn en Stan.

Op naar de volgende wedstrijd en de bekerwedstrijd tegen onze buurman Geel-Wit.