Alliance F5 komt net te kort tegen Hillegom F5

Vol goede moed en na 5 overwinningen op rij, traden de mannen aan tegen Hillegom. Met mee wind in de eerste helft ging Hillegom voortvarend van start. Alliance kon goed meekomen, maar de kansjes werden niet benut. Uit een scrimmage bij de achterlijn schoot Hillegom plotseling de 1-0 binnen.

Gelukkig hervond Alliance het ritme en al snel scoorde Milan fraai de 1-1. Hillegom bleef drukken en Stan redde een paar keer goed op afstandschoten.

Onachtzaamheid in de verdediging leidde toch nog tot de 1-2 en 1-3 voor de rust.

Na de ranja en oppeppende woorden van Patrick probeerde F5 de aansluiting te vinden. Echter, slordig uitverdedigen leidde tot weer een doelpunt van Hillegom: 1-4.

Wat volgde was een stormloop op het doel van Hillegom. De mooiste kansen kregen Joris, Jorick en Ben en dat bracht het geloof terug. De 2-4 van Joris en de 3-4 van Jorick gaven hoop op minimaal een gelijkspel.
Kansen om gelijk te maken kwamen er maar de inhaal race strandde met het eindsignaal van de fluit van de scheidsrechter.

De teleurstelling droop van ieders gezicht maar het spel gedurende de laatste 10 minuten geeft vertrouwen voor de wedstrijd van dit weekend tegen HBC!!