E8 wint weer met grote cijfers

De E8 trok zaterdag ten strijde tegen het laaggeklasseerde Kennemers E4. Eerst moest het keepersprobleem opgelost worden. Joshua en Thomas boden zich als vrijwilliger aan. De eerste helft trokken we furieus ten aanval wat leidde tot talloze kansen en doelpunten van Collin (3x), Tijs en Thomas. Het middenveld met Mick, Joris en Tomas heerste, en Boet, Daan en Thomas hielden Kennemers ver van het eigen doel. In de tweede helft wist Kennemers nog wat terug te doen maar de overwinning kwam niet in gevaar, zeker niet toen Joshua nog als laatste man het extra slot op de deur werd.

Nog een doelpunt van Collin en een onfortuinlijk eigen doelpunt van Kennemers bracht de eindstand op 7-2 voor Alliance. Door dit resultaat staat de E8 op een mooie 5e plaats. Volgende week staat ons de zware uitwedstrijd tegen Velsenoord op het programma, bij winst kunnen we naar de vierde plaats stijgen want nu staat Velsenoord op een vierde plaats. De week daarna spelen we hoogstwaarschijnlijk een minitoernooitje bij Alliance en eind van de maand wacht ons de nummer 1 VSV die tot nu toe alles heeft gewonnen. Wat ook een goed gevoel geeft is dat onze vaste keeper Jesse weer terug is van een blessure.