D4 zet zijn zegenreeks voort, maar……………..

De D4 vertrok in de vroege ochtend naar Heemskerk, Odin`59 D4 was dit keer de tegenstander. Na het gelijke spel van vorige week in de topper tegen DSS moest er gewonnen worden, immers dit weekend stond ook de topper tussen DSS en Onze Gezellen op het programma. En gelijk spel tussen deze twee clubs zou voor de D4 het beste resultaat zijn. Maar goed, tot de orde van de dag, de D4 trad zoals gezegd aan tegen Odin`59 op een drassig veld. Dat was goed te merken in de eerste helft.

De combinaties verliepen moeizaam op dit drassige veld, de jongens hadden nog niet in de gaten dat er harder getikt moest worden. De beginfase had de D4 het moeilijk, het was Odin dat ietsje sterker was, maar naarmate de eerste helft vorderde kwamen we beter in ons spel. We kwamen op 0-1 door een afgeslagen corner en rand 16-meter gebied kegelde Quinn de bal achter de keeper. Niet veel later raakten we de grip weer kwijt, want Odin zette aan wat ook resulteerde in een te zachte terugspeelbal op keeper Pelle en daar maakte Odin dankbaar gebruik van (1-1). De 1-1 was tevens de ruststand. In de rust werd er door de coach nog even aangegeven dat er harder naar elkaar moest worden overgetikt op dit drassige veld. Vol goede moed trok de D4 ten aanval in de tweede helft. Door twee mooie aanvallen bracht onze snelle rechterspits Thomas de D4 op 1-2 en 1-3. Tot dan toe was dit zeer verdiend. Keeper Pelle kreeg de tweede helft weinig te doen. Uiteindelijk was het Loek die de 1-4 aantekende en de 1-5 kwam voort uit een corner van Wouter die in eigen doel werd gewerkt. De D4 heeft in ieder geval gedaan wat ze moesten doen…………….winnen. Onze wedstrijd was afgelopen maar de andere topper moest nog gespeeld worden. Uiteindelijk was het Onze Gezellen die van DSS gewonnen heeft. Nu is het wel zo dat we DSS deze competitie achter ons kunnen laten en dat de D4 alles moet gaan winnen en dat Onze Gezellen in ieder geval punten moet gaan verspelen. Al met al volgende week staat er een thuiswedstrijd op het programma tegen DSS. DSS is met twee teams vertegenwoordigd in onze competitie.