Alliance F8 doet plicht tegen DSS

Was het de straffe wind? Vermoeidheid? Of toch gewoon onderschatting wat de mannen van Alliance F8 parten speelde: zij moesten tegen DSS dat stijf onderaan staat, slechts vier doelpunten heeft gescoord in zeven wedstrijden en er maar liefst 33 tegen kreeg? Hoe dan ook, scoorde Sebas Douben al na een paar minuten. De opmaat naar een monsterscore, zo leek het.

Toen daarna Loet Parlevliet 0-2 maakte, verkneukelden de toeschouwers zich al. Maar wonder boven wonder kwam DSS terug, 1-2, en het werd zelfs 2-2. Maar gelukkig werd die afgekeurd door de uitstekende leidende scheidsrechter. In de tweede helft was het Manu Dekel die de 3-1 aantekende, en dat luchtte menigeen op. Alliance bleef slordig spelen, maar de overwinning kwam niet meer in gevaar. Barbara, de moeder van Max, vatte het na afloop treffend samen: "De vorm was er vandaag niet, en dan toch gewoon winnen.... knap hoor." Daarna kregen de jongens snoep van de jarige Youri. Nogmaals gefeliciteerd!