Publiek grote winnaar bij bloedstollend gelijkspel Alliance F6

Na de eerste nederlaag vorige week tegen ODIN’59 was Alliance F6 er alles aan gelegen om tegen bijna-buurman Geel Wit beter voor de dag te komen. Ook Geel-Wit verloor voor de ontmoeting met Alliance slechts één keertje waardoor er sprake was van een echte topper. De eerste minuten van de wedstrijd leek het er ernstig op dat het fysiek sterkere Geel-Wit ruim de overhand zou hebben maar mede dankzij goed keeperswerk van Daniel bleef het in het begin nog 0-0. Zonder dat Alliance ook maar een keer gevaarlijk kon worden, namen de bezoekers na acht minuten verdiend de leiding waardoor een afstraffing eventjes in de lucht leek te hangen.

Alliance stroopte de mouwen eens flink op en vond het welletjes. De mannen van de F6 kwamen steeds beter in hun spel en na een kwartier maakte Bo de verdiende gelijkmaker, waardoor Alliance zich alleen maar sterker ging voelen. Arthur, Teun en Fiene stonden hun mannetje (en vrouwtje) achterin en stofzuigers Flint en Siebe knapten het nodige vuile werk op het middenveld op, daarbij gesteund door de onvermoeibare Dennis en Luud.

Het goede spel resulteerde vlak voor rust zelfs in een voorsprong voor Alliance, topscorer Mees was er als de kippen bij toen de keeper van Geel wit niet goed uittrapte, waardoor er een prima 2-1 op het scorebord stond en de limonade nog beter smaakte.

Na rust werd het allemaal nog spannender, tot grote vreugde van het enthousiaste publiek dat een erg leuke en sportieve wedstrijd kreeg voorgeschoteld.

Geel Wit maakte de terechte gelijkmaker waarna Mees met een fraai lobje een paar minuten tijd Alliance weer op voorsprong bracht.
Even leken de groen-zwarte jonge helden het duel winnend af te sluiten maar een minuut voor het einde wist een vrijstaande aanvaller van Geel Wit de stand op 3-3 te brengen. Al met al wad een gelijkspel gezien het spelbeeld op zijn plaats en kon de F6 met opgeheven hoofd het veld verlaten. Er werd veel beter (over)gespeeld en harder gewerkt dan de week ervoor tegen ODIN en het team blijft keurig bovenin meedraaien.