Alliance F8 stunt tegen DSK

De mannen van coach Rob Douben hebben zaterdag de nummer 2 van de ranglijst, DSK, klop gegeven. Met vijf doelpunten van uitblinker Sebas Douben, twee van Noud van Deijl, en eenmaal Loet Parlevliet en Manu Dekel, werd het 9-4. Er leek in de eerste helft geen vuiltje aan de lucht voor de F'jes. Met aardige acties en dito samenspel, liep Alliance snel uit naar 5-0. DSK deed iets terug, maar toen was het weer Sebas die met een onnavolgbare slalom langs misschien wel zes tegenstanders de bal tegen het net kreeg. Groot applaus van de toeschouwers viel hem ten deel.

DSK raapte zichzelf bij elkaar en scoorde twee keer. Even leek het erop dat de DSK'ers terug in de wedstrijd kwamen, maar in de tweede helft stond Noud op doel en hij voorkwam een paar zekere treffers. Het werd nog 7-4, maar toen vond Alliance het welletjes en werd de zege met nog twee treffers, veiliggesteld. 'Dit is een elftal met veel potentie,' sprak Marcel Timmer na afloop, de vader van verdediger Sam, en dat was een rake constatering. Opvallende speler verder was Max Janssen, die met een paar gloednieuwe voetbalschoenen, goed werk verrichtte.