D4: Topduel eindigt onbeslist

Het zou een interessant duel moeten worden tussen de D4 en DSS D5, vooraf wetende dat we eigenlijk moesten winnen om toch koploper te blijven aangezien DSS één wedstrijd minder heeft gespeeld. In de late middag rond de klok van 5 uur werd er afgetrapt tussen de D4 en DSS. De eerste helft begonnen we redelijk goed met een paar goede aanvallen maar tot echte grote kansen kwamen we niet. DSS heeft een hechte verdediging gezien ook de twee doelpunten die ze tegen kregen in deze competitie. Aan de andere kant stond ook de D4 goed te verdedigen, ook DSS kreeg in de eerste helft geen scoringskansen. De brilstand was ook tevens de ruststand.

De tweede helft ging net als de eerste helft in het begin gelijk op totdat halverwege de tweede helft DSS begon aan te dringen maar verdedigend zat het dit keer goed in elkaar. In de loop van de tweede helft kregen we de beste kans door Fons die alleen op de keeper afging maar helaas tegen hem aanschoot. De beginstand werd ook de eindstand, de 0-0 was daarom ook de terechte eindstand alhoewel als ze denk ik nog een tijdje doorgespeeld hadden er ook niet gescoord werd. Dus ja hebben we 2 punten verloren of hebben we één punt gewonnen. Gezien de andere uitslagen staan we nu tweede, want Onze Gezellen waar we van wonnen staat nu eerste. Natuurlijk, we gaan er nog steeds voor om kampioen te worden alhoewel het nu wel moeilijk wordt……
Volgende week wacht ons Odin in Heemskerk!!