E8 behaalt monsterscore tegen Jong Hercules

Vooraf dachten we dit zou een prooi voor de E8 moeten gaan worden gezien de stand op de ranglijst van Jong Hercules E2, het kan ook niet anders dat we tegen eerste jaars moesten spelen want Jong Hercules heeft maar twee E-teams.

Dus we gingen er goed voor zitten om het doelpuntengeweld van de E8 te aanschouwen. We dachten maar aan één ding en dat was het doelgemidddelde op te vijzelen.
Het duurde welgeteld 5 minuten voor de eerste treffer op het scorebord kwam. In de eerste helft met Joshua op doel, Jesse die weer inzetbaar was maar nog niet het doel kon verdedigen i.v.m. zijn handblessure. Vanaf volgende week staat hij weer tussen de palen. Tomas begon in de verdediging, Daan, Joris en Jesse op het middenveld en voorin het koningskoppel Colin en Tijs. Na de eerste treffer ging het snel, de teller stond bij de rust op 10-0. Na de pauze ging het wat moeizamer, bij de stand 12-0 scoorde Jong Hercules de 12-1. De eindstand werd bepaald op 15-1. De doelpuntenmakers waren Colin (7), Tijs (5), die zijn 40ste doelpunt van het seizoen aantekende, Tomas (2) en Joris (1).
Volgende week wacht ons de uitwedstrijd tegen De Kennemers.