Alliance F5 - Kon.HFC F1

Omdat een aantal mannet van de F5 nog op vakantie waren, hebben wij twee mini's ingezet om het team te complementeren.

Koen en Cas hebben zich geweldig ingezet, heerlijk meegevoetbald en nog bijna gescoord ook; wat een toppertjes!!!

Vanaf het eerste fluitsignaal was duidelijk dat Alliance sterker was en dat het slechts een kwestie van tijd zou zijn wanneer de eerste in het mandje zou liggen.

Zoals gebruikelijk stond onze linksbuiten op de goede plaats en prikte er al snel eentje in. De tegenstander kwam bijna niet onder de druk uit en dit resulteerde in een tweede goal door Zeger.

Nog voor de rust koos Jorick zijn moment om een goaltje mee te pikken. Even een moment van onachtzaamheid en de tegenstander passeerde Stan en dus gingen we de rust in met een conformtabele voorsprong van 3-1.

De tweede helft waren de kansen niet meer te tellen en kon Joris de score opvoeren en maakte er in totaal nog 3. Ook Zeger maakte na een schitterende actie nog een goal en werd bepaald op7-1.

De mannen en onze stoere verdedigster Eeke hebben als een team gespeeld en hadden oog voor elkaar om de vrijstaande man te vinden. Ook Cas en Stan hebben hun steentje bijgedragen en liepen met rode wangen het veld af. Nogmaals bedankt jongens voor jullie inzet.