E8 wint bij ADO'20

In het altijd winderige Heemskerk trad de E8 in het strijdperk tegen ADO'20 E13. In de wetenschap dat het vooraf een makkie zou worden want ADO'20 had tot op heden nog alles verloren. De wedstrijd begon voor de E8 voortvarend.

We kwamen ietwat gelukkig na een paar minuten spelen op 0-1, Tijs nam een corner die door een ADO speler in eigen doel werd gewerkt. Er waren nog geen 5 minuten gespeeld en de E8 kwam op 0-2 door harde schuiver van invaller Chris. Dus met z'n allen dachten we dit wordt een monsterscore. Niets was minder waar, ADO kwam al snel op 1-2 door onoplettendheid van de verdedigers Boet en Thomas, waar invaller keeper Storm niets aan kon doen. Veel ballen die we voorwaarts speelden kwamen niet aan want we speelden immer met de wind mee, dus vaak te hard voor onze voorwaartsen Tijs en Chris. ADO'20 ging op jacht naar de gelijkmaker, maar die bleef gelukkig uit. We kwamen voor de rust nog op 1-3 door Colin. Na de hervatting hadden we het moeilijk met windje tegen. ADO'20 kwam ook op 2-3 en het beloofde een spannende 2e helft te worden, maar door prima keeperswerk van Thomen bleven we op de been. Immers Thomas en Storm hadden stuivertje gewisseld Thomas tweede helft op goal en Storm in de verdediging. Met de prima spelende Joris op het middenveld, en toch Mick die normaal gesproken op het middenveld plaats neemt, maar halverwege de tweede helft ook in de verdediging geposteerd is door de coach, was het verzet van ADO'20 snel gebroken. Conditioneel was Alliance in de loop van de wedstrijd veel beter, het was Colin die uieindelijk de bevrijdende 2-4 aantekende We liepen snel uit naar 2-5 door een mooie solo van Tijs. Het werd 2-6 door Colin die zijn derde doelpunt van de wedstrijd scoorde. De eindstand werrd bepaald op 3-6.

De E8 staat op een mooie 6e plaats in de competitie. Aankomende zaterdag wacht ons de thuiswedstrijd tegen Jong Hercules.

DUS KOM ALLEN KIJKEN NAAR DEZE JONGENS............