Alliance F8 overtuigt tegen Onze Gezellen

Alliance F8 heeft een belangrijke zege geboekt op en bij Onze Gezellen, 2-6. Met een loepzuivere hattrick van Sebas Douben, drie goals in een helft, en nog een goal in de tweede, en twee doelpunten van Noud van Deijl, overtuigde het team van coach Rob Douben eigenlijk vanaf de eerste minuut. Gastspelers Mees van Leeuwen en Bo Slot van de F6, die er al een partijtje op hadden zitten, speelden alsof zij nooit anders dan bij de F8 hadden gespeeld. Skip Haasnoot was weer volop in de weer als bal-afpakker, en dat gold in deze wedstrijd ook voor Max Janssen en Loet Parlevliet. Sam Timmer speelde een degelijke, foutloze partij. En Tom Westhuis draaide eveneens zeer naar behoren. Na de 0-6 voorsprong, mocht Onze Gezellen nog wat terugdoen, maar verder liet Alliance hen niet komen. Opvallend aan deze wedstrijd was dat de F8'jes lekker met elkaar tikten en combineerden. Onze Gezellen kwamen daardoor net telkens te kort.