E8 maakt gehakt van Geel Wit (19-1)

Voor de E8 hadden we op wat eigenlijk een vrije zaterdag was toch nog een oefenwedstrijden weten te regelen. Onze buurman Geel Wit E4 was de tegenstander. We begonnen de wedstrijd met een paar invallers, want het is immers het begin van de herfstvakantie. Dat kon de pret niet drukken want ik weet dat deze jongens altijd willen ballen. Dan de wedstrijd, het begin van de eerste helft ging eigenlijk gelijk op, we kwamen door 2 goals van Tijs op 2-0, maar Geel Wit liet het er niet bij zitten en scoorde de aansluitingstreffer, maar na de 2-1 was het verzet bij Geel Wit dan al gebroken.

We liepen voor de rust uit naar 7-1. Na de drinkpauze duurde het een aantal minuten voordat de doelpuntenmachine op gang kwam. Na de 8-1 ging het snel. De jongens waren net zo blij met het eerste als met het 19e doelpunt.
De doelpuntenmakers nog even op een rijtje: Tijs (8x), Colin (5x), Joshua (3x), Guido (2x), Jeroen (1x). Deze wedstrijd was duidelijk te zien dat de jongens er plezier in hadden en daar doen we het uiteindelijk voor.
Volgende week wacht ons de uitwedstrijd tegen ADO`20. De toegang is gratis, dus kom ALLEN kijken!!!!!