De Hand van God helpt F5 aan zege

Op het kunstgras van het Argentijns klinkende Racing Club Heemstede boekte F5 alweer haar derde zege op rij, 1-2.De zege had hoger uit kunnen pakken maar de keeper van RCH was de uitblinker van de wedstrijd. Onder druk van de aanvallers van Alliance moest hij keer op keer reddend optreden. Toch was het vroeg in de eerste helft Merlijn die uit een corner met behulp van zijn arm het net vond. 0-1!

Maar liefs 6 corners in de eerste helft leken Alliance naar een hogere score te helpen maar door een misverstand in de defensie stond het toch snel 1-1. Een mooie aanval opgezet door Jorick gaf Joris de gelegenheid om nog voor de rust nog de 1-2 te maken. In de tweede helft hield F5 de controle maar kon er ondanks een groot aantal kansen niet meer gescoord worden. Mede door deze zege is Alliance opgeklommen naar de 6e plaats op de ranglijst en is de weg omhoog gevonden!