De E8 wint van Stormvogels

De E8 trok afgelopen zaterdag ten strijde tegen het laag geklasseerde Stormvogels. De verdediging met Boet, Daan en Thomas hield de snelle aanvallers van Stormvogels goed in bedwang, het middenveld met Joris, Nick en Tomas wist de aanvallers Collin en Tijs van veel bruikbare ballen te voorzien, en Joshua was net als vorige week de betrouwbare sluitpost op doel. Al snelt wist het team een veldoverwicht Tijs in een 1-0 voorsprong om te zetten.

Vele kansen werden daarna gemist, soms door pech maar vaak door goed werk van de IJmuidense keeper. Toch wisten we met 3-0 (3x Tijs) de rust in te gaan.
In de tweede helft werd het team enigszins uit het evenwicht gehaald door de vele wissels, een af en toe warrig fluitende scheids ;) en een andere keeper, maar de voorsprong kwam niet meer in gevaar. Het werd uiteindelijk 5-2, met nog een keer Tijs en één keer schaduwspits Collin. Dit smaakt naar meer, op naar de volgende overwinning!