Alliance F8 eervol ten onder

In een boeiende wedstrijd heeft Alliance F8 een 3-1 nederlaag geleden tegen Olympia. Het was boeiend, omdat de mannen van coach Rob Douben beter voetbalden. Zeker in de eerste helft. Sebas Douben haalde verwoestend uit na een goede voorzet van Manu Dekel, 0-1. Na de rust een ander beeld: waar diezelfde Manu bijna de 0-2 aantekende, was het Olympia dat de gelijkmaker maakte. Vanaf dat moment werd het krachtverschil tussen Olympia en Alliance groter. Olympia was fysiek sterker en groter dan onze jongens. Het werd 2-1 en 3-1, maar Alliance gaf zich nog niet gewonnen. Er kwamen nog wat kleine kansjes die helaas niet werden benut. Sebas, Noud, Manu, Skip en Max, Sam en Loet konden met opgeheven en bezweet hoofd het veld verlaten. Verloren, maar eervol, en de jongens hebben veel geleerd van deze wedstrijd. Opvallend: Tom Westhuis speelde een goede wedstrijd. Elke week wordt hij beter.