D4 wint bij Onze Gezellen (3-6)

Je zou bijna zeggen dat het voorjaar was, dus goed voetbalweer. Alliance D4 ging aan het einde van de ochtend richting Onze Gezellen D3. Vooraf wisten we dat we in de voorbereiding tegen dit team een 5-2 nederlaag moesten slikken. Daarbij kwam ook dat OG deze competitie nog alles hadden gewonnen. De D4 zoals elke week compleet, top mannen, begon de wedstrijd goed en kwam in de vijfde minuut op 0-1 door een doelpunt van Fons. Na de 0-1 had Og het betere van het spel maar dat resulteerde in geen enkele kans. De keren dat Alliance in het strafschopgebied kwam was het raak, de 0-2 werd gescoord door Loek, de 0-3 door Thomas wat tevens de ruststand was. De tweede helft begonnen we niet goed, OG kreeg een strafschop die werd ver naast geschoten. Het begin van de tweede helft toonde het zelfde beeld, de D4 kwam op 0-4 door alweer Thomas, het werd ook nog 0-5 door een eigen doelpunt. In voetbal is het zo je hebt nog niet gewonnen als het laatste fluitsignaal geklonken heeft. OG was de hele wedstrijd sterker maat dat resulteerde in geen enkele kans totdat de 1-5 viel, daarna zakte het team in elkaar, het werd snel 3-5, langs de kant dachten we het zou toch niet gebeuren dat je een ruime voorsprong uithanden geeft. Het was aan het einde van de wedstrijd Fons die de bevrijdende 3-6 binnentikte. Alliance D4 deelt nu de koppositie met DIOS en Bloemendaal. Volgende week wacht ons de thuiswedstrijd tegen SVIJ.