Alliance F5 pakt eerste zege

Na twee verliespartijen heeft de F5 haar eerste zege van dit seizoen behaald. In de thuiswedstrijd werd UNO F3 met 3-1 verslagen. Vanaf de aftrap ontstond een open wedstrijd. UNO zette het doel van Alliance onder druk zonder erg gevaarlijk te worden. Eeke verdedigde zeer sterk bij een aantal aanvallen terwijl Merlijn de tegenstander een aantal keren goed afjoeg. Aan de andere kant waren Tom (paal) en Jorick dicht bij een doelpunt maar tot aan de rust bleef het 0-0.

De tweede helft begon zoals de eerste helft maar Stan hield zijn doel schoon. Na een sterke uittrap van hem begon Jorick aan een solo die hij fraai afrondde met een schot in de linker hoek.
De 2-0 liet niet lang op zich wachten. Weer een fraaie aanval bracht Zeger in stelling die via een verdediger van UNO scoorde. Ook de 3-0 viel snel daarna. Ben scoorde zijn eerste van het seizoen. Zeger liet vlak voor het einde van de wedstrijd nogmaals van zich horen door met zijn hoofd de bal fraai onderkant lat achter zijn eigen doelman te koppen. 3-1 eindstand, 3 punten binnen en de weg omhoog lijkt ingeslagen.