Alliance E8 - Kennemerland E6

Onder het genot van een vrolijk najaarszonnetje trok de e8 voortvarend ten strijde tegen Kennemerland. Geconcentreerd strijdend met een sterke achterhoede met Boet en Tomas, een overtuigend keepende Daan en rots in de branding Joshua, werd Kennemerland ver van het eigen doel gehouden. Thomas en Joris hielden het middenveld in bedwang en Collin en Tijs zorgden als vanouds voor de aanvallende impulsen. Door een kopbal in de kruising van Tomas kwamen we op voorsprong en via twee doelpunten van Tijs (mooi afstandsschot) gingen we met een 3-1 voorsprong de rust in. Helaas duurt een wedstrijd bij ons vaak een helft te lang. Door pech in de afronding en sterk counterspel van Kennemerland kwamen we uiteindelijk op 4-3 achter.

Een imponerend slotoffensief mocht helaas niet baten, maar toch goed gespeeld jongens!