D4 wint met 7-0 van RCH

Het tikkie takkie voetbal begint steeds meer vorm te krijgen bij de D4. Vandaag kwam RCH D2 op bezoek in de Alliance Arena.

Vooraf was het al duidelijk dat dit wel een overwinning moest worden gezien RCH vorige week dik verloren heeft van Bloemendaal, volgende week onze tegenstander. Vanaf de eerste minuut was het al duidelijk het was éénrichtingsverkeer richting het doel van RCH.

Het was lang wachten dat de 1-0 binnenviel. De ruststand was 3-0. Een mooie opsteker voor de tweede helft. De tweede helft was RCH ietsje dreigender maar dat was snel over.
Alliance D4 liep uiteindelijk uit naar 7-0. Na onze eerste plaats in de bekercompetitie wat dus betekende een volgende ronde, onze toernooiwinst bij SVIJ, onze tweede competitiezege met doelcijfers 9-0, zijn we uitstekend begonnen dit seizoen.
Volgende week wacht ons de topper tegen Bloemendaal!!
Jongens we hebben weer genoten van jullie!!