E8 boekt eerste competitie overwinning

Na de afgelopen 3 a 4 weken een slechte 2e helft gespeeld te hebben was het nu hopen op zowel een goede eerste als tweede helft. We begonnen de wedstrijd zonder onze vaste keeper Jesse die een dag ervoor zijn vinger brak. Dus dat is een fikse aderlating voor het team de aankomende weken. Niet getreurd want het is Joshua die opstond om beide helften te keepen. Vandaag was dus onze tweede competitiewedstrijd bij HFC E14. Deze tegenstander had vorige week nog dik gewonnen van DSS.

Ons vertrouwde verdedigingskoppel Boet en Thomas stonden de eerste helft goed te spelen met een beetje als slot op de deur Tomas die zowel achterin als voorin speelde. De E8 kwam met 0-1 voor door wie anders dan Tijs, het was Tijs die ook de 0-2 binnentikte. We gaven weinig kansen weg, Mick op het middenveld samen met Joris en Daan stonden goed te spelen. We kwamen op 0-3 door Tomas en nog voor de rust werd het 0-4 door een eigen doelpunt van HFC.
De tweede helft begonnen we niet goed het was HFC dat tegenscoorde maar we kwamen onder aanvoering van aanvoerder Colin beter in ons spel. Het was aan keeper Joshua te danken dat HFC niet tegenscoorde. Het was Tijs die uiteindelijk nog de 1-5 in de touwen joeg. Al met al een tevreden coach, op naar volgende week waar Haarlem Kennemerland wacht.