E8 verliest van Odin'59

Zonder Tijs begonnen we aan onze eerste competitiewedstrijd tegen Odin'59 uit Heemskerk. Vooraf heb ik de jongens proberen duidelijk te maken dat een wedstrijd uit twee helften bestaat. De laatste twee bekerwedstrijden hebben we twee hele goede eerste helften gespeeld, maar de tweede helft verloren we toch uiteindelijk dik van een niet al te sterkere tegenstander.

Dus ik was benieuwd of de jongens dit goed opnamen. De eerste helft begonnen we met ons vertrouwde verdedigingskoppel Boet en Thomas. Voorin stond Colin en Joshua die Tijs moest vervangen voorin. Op het middenveld Daan, Joris en Tomas en de als eerste wissel staande Mick. We begonnen sterk aan onze partij tegen Odin'59 E8. Maar het was Odin die de stand op 1-1 bracht. Het was iets tegen de verhouding in maar bij Odin stonden een aantal technische voetballers in het veld. Tomas bracht de stand op 1-1 door een mooie corner binnen te koppen. Het was aan keeper Jesse te danken dat het 1-1 bleef tot aan

De rust. De tweede helft kwamen we net als de vorige weken al snel met 1-5 achter, waarna Tomas zijn tweede doelpunt binnentikte. Een paar seconde voor tijd bepaalde Odin de eindstand op 2-6.

Volgende week wacht ons HFC dat de eerste competitiewedstrijd met 6-1 won.