D4 wint Toon Gruijterstoernooi bij SVIJ in Ijmuiden

Het toernooi begon wat rommelig. De D4 verzamelde zich rond 11 uur op deze zondagochtend in Ijmuiden. Daar aangekomen bleek al snel dat er in het speelschema een fikse achterstand was opgetreden. Later bleek dat we niet om 11.45 uur onze eerste wedstrijd speelden maar een uurtje later. Rond kwart voor 1 zouden we aan onze eerste wedstrijd beginnen ware het dat de scheidsrechter pas later liet aftrappen, waarom weten we niet, zodat de D4 geen kwartier maar minimaal 7 minuten deze wedstrijd speelde.

Onze eerste wedstrijd ging tegen CTO`70 D3 uit Duivendrecht. Deze tegenstander konden we makkelijk hebben aangezien zij maar één keer over middenlijn kwamen en de 0-1 liet aantekenen. Helaas deze wedstrijd was snel voorbij dus we hadden geen tijd meer om een gelijk spel uit het vuur te slepen. Onze tweede wedstrijd ging tegen de thuisclub SVIJ D3, dat werd een makkelijke hindernis 0-3. De derde wedstrijd ging tegen onze zwaarste tegenstander Onze Gezellen D3. De eerdere twee wedstrijden kwamen ze sterk voor de dag maar ja tegen de D4 kregen ze hun eerste doelpunt tegen van het toernooi 0-1.

alt

Onze laatste wedstrijd moesten we ruim winnen om aanspraak op de toernooizege te maken ook omdat OG tegen de zwakste in de poule in de laatste wedstrijd moest aantreden. De D4 won tegen Purmerland D3 met 4-0, dus een prima uitslag. OG moest dus met 4 doelpunten verschil winnen maar uiteindelijk kwamen ze één doelpunt tekort zodat de D4 de verdiende toernooizege behaalde.