E8: Drukke dag, bekerwedstrijd 10-4 winst en 2e plaats toernooi Onze Gezellen

Vandaag de E8 on tour. We begonnen deze zaterdag met een bekerwedstrijd tegen Zandvoort E5. Na een goed begin, we kwamen snel met 2-0 voor door doelpunten van Tijs en Colin, Na die 2-0 raakten de middenvelders Tomas, Joris en Daan de grip kwijt waardoor het ineens 2-3 voor Zandvoort stond. Nog voor de rust scoorde Tijd de 3-3. Achterin deden Thomas en Boet het naar behoren. De tweede helft begonnen we wat slapjes maar goed herstel en onder aanvoering van Joshua werd het via Mick en Colin 5-3. Het werd nog even spannend want Zandvoort scoorde de 5-4, maar daarna was het verzet van Zandvoort gebroken, door doelpunten van Tijs (2), dit was zijn vierde van de wedstrijd, Mick, Colin en Tomas werd de 10-4 bereikt. Al met al een leuke pot voetbal.

's Middags was het toernooi bij Onze Gezellen, waar alleen E-teams van Alliance en onze Gezellen aan meededen. Na een slechte eerste wedstrijd tegen Alliance E6, speelde tegen Onze Gezellen gelijk, bij deze wedstrijd merkte we dat een paar jongens er toch een beetje doorheen zaten. De laatste wedstrijd tegen Alliance E7 werd winnend afgesloten, waardoor we tweede in de poule werden.

Al met al hebben we weer genoten van jullie op deze voetbaldag.