1e Bekerwedstrijd voor onwennig B3 9-1

Een wat onwennig B3 betrad vanochtend het groene gras van de Alliance Arena.
Met de vakantie nog in de benen en hier en daar een heuse jetlag konden de heren van de B3 weer kennis maken met niet alleen het veld maar ook hun teamgenoten. Was er woensdag al een voorzichtige start gemaakt met enkele van de heren van de B3 selectie konden we vandaag pas echt over de laatste aankopen beschikken. Een licht nerveuze coach wende een ontspannen houding voor door te verkondigen dat de competitie heilig was en de beker slechts oefenstof. Ja ja , we weten wel beter. Waar heeft die man zijn scouts lopen ?!
Verleden jaar wist hij met zijn technische staf een team neer te zetten wat klonk als een klok en de competitie deed schudden!
En pas in een van de laatste wedstrijden werd de C4 van het kampioenschap afgehouden.
(Een wedstrijd die nog steeds in onderzoek is door de FIOD gezien het aantal afgesloten dubieuze weddenschappen .)

Maar zou de Verkoop van Daan Schelhaas,Jordi Hussaarts,Patrick Vekemans ,Quirijn Hisschemoller, Maurits van Grinsven ,Paul van Eenenaam en Aaron Heijstek niet een enorme aanslag zijn op de basis?
Dus kas gespekt team genekt?

Maar er werden goede zaken gedaan op de transfermarkt gedaan endit jaar lijkt het aankoopbeleid ons een mooi seizoen te gaan beloven.
Nadat eerder Remco van Wees en Jos Bosman werden losgeweekt en ook Camile Uiterwijk en Polle Doing de overstap maakten zwichten ook Niek Fennis en Xander van den Berg voor dit beloftenteam.
Frans Wassen werd ook nog transfervrij binnen gehaald waarna ook Joris Lycklama a Nijenholt overstag ging en bereid was zijn oud makkers met raad en daad bij te staan.
Zo kon het dus zijn dat we op deze prachtige zaterdag in augustus niet alleen Pavlik Drovosekov ,Lucas Wijkhuizen,Dexter Beumken,Thomas Nijssen,Julian de Reus en keeper Guus de Haan het veld op zagen lopen maar ook de al eerder genoemde nieuwelingen.

En niemand had verwacht dat het zo'n sprankelende start zou gaan worden met doelpunten van zowel de "nieuwe" als ook de "oude" garde was het en lust voor het oog.
Was het eerst nog wat onwennig allemaal ,werd er al snel lekker op los gecombineerd en verdween de bal 9 maal in de touwen !
Een prestatie van formaat en een hele mooie start met elkaar voor het eerst !
Met een loodzware competitie voor de boeg kon ook de de technisch manager tevreden terug blikken en bleef het nog lang onrustig in de dug out.
Prima prestatie heren ga zo door !