E8: klinkende zege 1-8

De E8 ging deze donderdagavond op bezoek bij Schoten voor een oefenwedstrijd. Na welgeteld één training in de benen, ook wat meer om de jongens een beetje aan elkaar te laten wennen stond er gelijk al weer een oefenwedstrijd op het programma tegen Schoten E2. Vooraf wist ik niet wat ik moest verwachtten van deze jongens, want de meeste waren toch onbekend voor de coach.

We kwamen de eerste helft goed uit de startblokken, het was duidelijk te zien dat de jongens er weer zin in hadden, met een fanatieke Colin in de hoofdrol. We begonnen achterin met Joshua en Thomas Lei, die het vuile werk prima opknapte. Met Joris, Daan en Tomas op het middenveld en voorin Tijs, die beloofd mij ongeveer 50 doelpunten te maken dit seizoen. Het werd al gauw 0-1 door Tijs, de ene aanval was nog mooier dan de andere, net of de jongens al jaren samenspeelden. Het werd 0-2 door, Tomas 0-3, we gingen rusten met ee 1-4 voorsprong door alweer Tijs. De tweede helft heb ik wat veranderd met nu Joshua voorin en Colin op het middenveld. Joshua scoorde nog 2 treffers en Tijs scoorde alweer z'n 4e doelpunt van de wedstrijd, dus hij is al hard op weg om de 50 te halen. Joris scoorde ook nog eens met een prachtige uithaal.

Al met al was dit een nuttige oefenwedstrijd.

Zaterdag wacht de E8 een druk programma, eerst in de ochtend een bekerwedstrijd, gevolgd door in de middag een toernooi bij Onze Gezellen.