B1 op kampioenskoers?!

Het moet niet gekker worden: een maand geleden nog sombere koppies bij de mannen van Versteeg en nu zouden ze in de inhaalronde in januari zelfs het najaars-kampioenschap in de wacht kunnen slepen!!

Zaterdag jl. thuis tegen de voormalig koploper Onze Gezellen werd het weer een stampende pot. Het 1e kwartier kwamen de mannen fel uit de startblokken en kwamen we via 2x Suwit – die een heel sterke decembermaand heeft – op 2-0. Daarna was er toch een kleine inzinking, wellicht ging het te soepel? Tien minuten voor rust maakte OG ’das Anschlusstor’, zodat we met 2-1 gingen rusten.

In de tweede helft kwamen de mannen, na de stichtelijke woorden van Ben & Frank in de pauze, als herboren uit de kleedkamer. Uiteindelijk mochten de Oude Geiten blij zijn, dat het ‘slechts’ 4-1 werd. De ene na de andere aanval spoelde over de gezellen-linies. De razendsnelle Giel mikte twee keer te hoog, Suwit en Tijmen kwamen dreigend over de flanken, de power van Boyd en Derek op het middenveld, de goede loopacties van Sjoerd, en uiteindelijk goed opletten van Tijmen die een terugspeelbal onderschepte: 3-1. Vlak voor tijd zorgde captain Derek voor de 4-1.

Als de knvb nu inderdaad het programma van afgelopen weekend naar het inhaalweekend van 12 januari verhuist zou Hillegom van Schoten moeten winnen en als de B1 Kennemers verslaat………