ME1 oefent tegen DSS ME1

Het was twee graden boven nul en de dappere meiden van de ME1 vroegen: "Erwin, hoeven we onze trainingspakken niet aan te houden, want dat remt ons in onze bewegingen en het is helemaal niet koud en wij zijn stoer?". "OK" zei ik en zo vertrokken we voor de eerste keer (in een oefenwedstrijd) tegen een echt sterk meidenteam, de DSS ME1. Vorige week hadden we enorm lopen worstelen tegen hun ME3, maar nu waren Anna en Danae terug en we hadden de beschikking over de sensationeel debuterende Jessica. Nog nooit een wedstrijd gevoetbald en dan moest ze meteen tegen een sterk team en ze stond daar naast de eveneens ijzersterke Luca, bijna alle duels winnend. Daarachter liet Danae met een paar super-reddingen zien dat zij langzaam maar zeker naar een topkeeperschap toegroeit.
Het werd een fijne, heen en weer golvende partij met aan beide kanten goede verdedigingen en sterke keepers. Bij de rust was het dan ook nog steeds 0-0, want de actieve Sterre had een paar keer net pech, evenals Anna en Hannelore.
In de 2e helft stond Jessica relaxed op de aftrap te wachten tussen de DSS-ers. Haar coach was vergeten te melden dat je na de rust de andere kant op speelt..... In de 2e helft verschenen Brecht en vooral Jill een paar keer gevaarlijk voor het DSS-doel, Neve had af en toe weer haar slimme passjes en Anna kwam er twee keer net niet helemaal door. Daardoor bleef het 0-0, maar desondanks waren alle spelers en ouders blij met een tegenstander die je echt op de proef stelde!

Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE

Het was twee graden boven nul en de dappere meiden van de ME1 vroegen: “Erwin, hoeven we onze trainingspakken niet aan te houden, want dat remt ons in onze bewegingen en het is helemaal niet koud en wij zijn stoer?”. “OK” zei ik en zo vertrokken we voor de eerste keer (in een oefenwedstrijd) tegen een echt sterk meidenteam, de DSS ME1. Vorige week hadden we enorm lopen worstelen tegen hun ME3, maar nu waren Anna en Danae terug en we hadden de beschikking over de sensationeel debuterende Jessica. Nog nooit een wedstrijd gevoetbald en dan moest ze meteen tegen een sterk team en ze stond daar naast de eveneens ijzersterke Luca, bijna alle duels winnend. Daarachter liet Danae met een paar super-reddingen zien dat zij langzaam maar zeker naar een topkeeperschap toegroeit.

In de 2e helft stond Jessica relaxed op de aftrap te wachten tussen de DSS-ers. Haar coach was vergeten te melden dat je na de rust de andere kant op speelt….. In de 2e helft verschenen Brecht en vooral Jill een paar keer gevaarlijk voor het DSS-doel, Neve had af en toe weer haar slimme passjes en Anna kwam er twee keer net niet helemaal door. Daardoor bleef het 0-0, maar desondanks waren alle spelers en ouders blij met een tegenstander die je echt op de proef stelde!