ME1 wint ook van DIOS 8-1

Op vrijdag was er geoefend op schieten, maar niet op afwerken uit voorzetten. Dat hadden we beter anders kunnen doen. Alsof het een wedstrijd was wie het meest naast tikte voor open doel, zo misten onze meiden, de een na de ander. Dan hadden de Nieuw Venneppers ook nog een aardig keepertje en dat verklaart dat de dubbele cijfers niet gehaald werden.
Sterre opende de score, daarna Anna en toen was het tijd voor HET EERSTE DOELPUNT VAN BRECHT. In de kleedkamer al voorspeld en door het hele team aangemoedigd, schoot zij de bal mooi in het hoekje op aangeven van Anna: 3-0. Daarna maakte de verder prima spelende Lysanne 1 foutje en gingen we met 3-1 rusten.

Na de pauze zorgden de verse krachten voor nieuwe impulsen. Er werd weer mooi gecombineerd, Hannelore had een paar goede schoten en voorzetten, er was een hattrick van Sterre, de mooiste een volley met links uit een voorzet van Anna, veel gemiste kansen van iedereen, een knappe goal van Rosalie (vandaag voor verdediger en middenvelder, ze is alleen nog geen scheidsrechter geweest!) en goeie acties van Jill en Neve op links. Ook een goal van Luca met rechts! Keepster Lena kreeg nog wel iets te doen in de eerste helft, maar de arme Danae stond in de tweede helft een beetje te verpieteren. A.s. woensdag gaan we tegen de E7 en dan zullen we heel wat meer te doen krijgen.