Vriendenteam scoort er weer op los tegen HFC 2-14

Wat stonden we weer goed te spelen, vooral de eerste helft werd er rustig op los getikt, op de training hadden we het er nog over gehad met de jongens, het tikkie-takkie van Barcelona, daar had het de vooral de eerste helft veel weg van. Zonder de aan zijn arm geblesseerde Mika, verwacht wordt dat hij in december weer kan gaan spelen, hij was er wel bij om zijn team aan te moedigen. Zoals gezegd begonnen we de wedstrijd erg goed, we kwamen door Quinten op 0-1, daarna ging het snel door mooie uitgespeelde doelnansen, Guido 0-2, Pjotr scoorde de mooie 0-3, na een mooie driehoek voorhet doel met Quinten en Maxime, de 0-4 was een schitterende aanval Kit speelde van achteruit Max aan, die een mooie voorzet gaf, waarna Tijs binnentikte. Daarna gingen we nog vrolijk verder, de ene aanval was nog mooier dan de andere aanval, de 0-5 was een lucky maar dat hoort er ook bij, corner Maxime waarna een HFC-er de bal in eigen doel werkte. Door Quinten werd het 0-6 na een mooie solo vanaf de middenlijn, hij maakte ook nog de 0-7, en we zaten nog steeds in de eerste helft, het bleef genieten. Maar ja toen kwam een moment van verslapping, waarna het 1 en 2-7 werd. Maxime onze nieuwe aanvoerder speelde een hele goede wedstrijd, hij scoorde de 2-8 en 2-9, keeper Colin had ondertussen een paar goede reddingen verricht. De 2-9 was tevens de ruststand. De tweede helft begonnen we met Kit als keeper, Finley bleef laatste man, met Guido of Quinten in de verdediging, we misten Mika natuurlijk als reserve verdediger, dus het was ff puzzelen. De tweede helft was een formaliteit.

Maxime onze cornerspecialist, zette de bal voor en Colin tikte beheerst de 2-10 binnen, ook nu was er weer een eigen doelpunt te noteren, dat de 2-11 betekende, Tijs maakte de 2-12, Maxime 2-13 en weer Tijs de 2-14.

Al met al we hebben weer genoten van jullie!!!

Zaterdag wacht ons de thuiswedstrijd tegen Velsen!!