Tegen ADO`20 behaald de E7 weer een monsterscore 17-1

In de vroege ochtend nam de E7 het op in de Alliance Arena tegen ADO`20 E13. Na een moeizaam begin, het bleef ruim 10 minuten 0-0. We waren de veel betere ploeg, we waren alleen niet nauwkeurig in het afrondden, maar we zagen wel dat er zeer goed werd samengespeeld. Eindelijk na zo`n 12 minuten werd het dan toch 1-0 door Max, met dit keer Tijs op doel, die weinig te doen kreeg. 2-0 werd het door de onvermoeibare Pjotr die zich knap vrijspeelde en alleen tegenover de keeper stond. Na 20 minuten werd het door een schitterende pass van Guido 3-0 door Colin.

De 4-0 kwam uit een corner van Maxime, de belandde op het hoofd van een ADO speler, die z`n keeper verschalkte. Vlak voor rust werd het 4-1, een van de spaarzaamste aanvallen van ADO. De ruststand was daarom ook maar 4-1. De tweede helft waren we een stuk nauwkeuriger in het afrondden, dit keer met Mika op doel. De E7 combineerde erop los, schitterende aanvallen, Tijs scoorde een hattrick 5,6,7-1, Kit speelde samen met Finley in de verdediging, wat ze weer uitstekend deden. Een kwartier voor tijd had ADO er weinig zin meer in. De 8-1 was schitterend die van afstand hard boven de keeper raak schoot. Toen scoorde Colin een hattrick 9, 10, 11-1, Tijs 12 en 13-1, Maxime 14-1, Tijs 15-1, Colin 16-1 en Tijs 17-1.

Al met al kunnen we tevreden zijn, niet alleen om de doelpunten, maar ook om het vertoonde spel.

Nu is het wachten op de maand november begin december dat we het sterke Bloemendaal en DSS treffen, maar eerst aankomende zaterdag HFC. Jongens goed gedaan!!