E7: Eindelijk tegenstand

Wat in de competitie bijna elke week een makkie is, was vanmiddag hele andere koek. De bekerwedstrijd tegen Hillegom E7, die een klasse hoger spelen en waar we tegen hetzelfde team begin september een oefenwedstrijd tegen speelden en nipt verloren, wisten wat ons te wachten stond. We begonnen met Kit op doel, Mika en Finley achterin wat ze heel goed deden.
Vroeg in de wedstrijd kwamen we verrassend op 1-0 door Tijs, naarmate de eerste helft verstreek werd Hillegom beter, ze kwamen ook op 1-1 om vervolgens vlak voor de rust nog de 1-2 te maken. In de rust hebben we ff de koppen bij elkaar gestoken dat er wat feller gespeeld moest worden. Met Maxime rechtsvoor die een lekkere wedstrijd speelde, Max op doel, Pjotr op het middenveld, die ook lekker speelde en Guido die overal te vinden was. Collin had helaas ieder keer ruzie met de bal. De tweede helft hadden we het betere van het spel, we waren feller, maar het regende kansen de tweede helft. Ver in de tweede helft kwam dan ook de verdiende gelijkmaker door Guido (2-2).
Al met al was het een goede pot voetbal, waar achteraf tegen deze 5e klasser Hillegom meer in had gezeten.

Het is in deze beker poule een spannende competitie geworden.