ME1 onstuitbaar tegen HBC 0-14:

De meiden hadden beloofd dat ze binnen 5 minuten zouden scoren. Dat werd binnen 15 seconden, want direct na de aftrap sneden Anna en Sterre onstuitbaar door de HBC-verdediging en Sterre gaf het laatste tikje. In razend tempo daverden onze voorwaartsen over de vijandelijke linies. En na 10 minuten hadden Anna en Sterre alweer 5 goals verdeeld. Bij HBC liepen er overigens een paar handige meiden voorin waar Lena en Luca (en later Lysanne) de handen vol aan hadden. Bij een enorme kans voor HBC zagen we een prachtige redding van Danae, die zich dapper in de bal stortte. Onze meiden bleven meestal lekker tikken, af en toe pingelen en veel schieten. Uiteindelijk werd een ruststand van 0-9 bereikt met als hoogtepunten een prachtige goal van Sterre (volley na harde voorzet Anna) en Neve die na goed doorzetten voor de 0-8 zorgde.

In de 2e helft namen Anna en Sterre even rust, Luca verdween naar de MD1 en onze nieuwe aanwinst Brecht stormde het middenveld op. Rosalie nam de sluitpost-rol van Luca betrouwbaar over en Danae liet nog een keer zien hoe goed ze als keeper aan het worden is. Het ging even iets gelijker op, waarbij nu Hannelore en Jill duidelijk de kar gingen trekken. Hannelore knalde de 10e binnen (hun keeper zag haar uithalen en verliet schielijk haar goal) en Jill scoorde twee keer. Anna maakte alweer haar 27e goal van het seizoen en Sterre liet haar 23e aantekenen. Kijken of het volgende week in de bekerstrijd spannender wordt!?