E7 rukt op naar de 3e plaats

In de vroege ochtend vertrokken we richting Heemskerk om tegen ADO'20 E14 te spelen. Gezien de vele regen was het nog onzeker of het allemaal door zou gaan. Eenmaal daar aangekomen viel het allemaal mee, het veld bij ADO'20 was goed bespeelbaar. Alleen het hoofdveld bestaat uit kunstgras. We zullen maar denken als de E7 speelt is het bijna altijd droog gedurende de wedstrijd. Vooraf dachten we het zal wel weer een doelpuntenfestijn worden. Die gedachte kwam ook uit, want het werd maar liefst 0-13. Het eerste doelpunt liet lang op zich wachten, ik denk na zo'n 10 minuten spelen scoorde Maxime de 0-1, met dit keer Kit op doel, een verre uittrap van Kit bereikte Tijs die beheerst de 0-2 binnen knalde. Met Mika in de verdediging, samen met Finley, kwamen we door de onvermoeibare Pjotr op 0-3, hij scoorde ook nog eens de 0-4, dat was een beauty in de kruising na een corner van Maxime. Daarna scoorde Quinten er nog twee en een eigen doelpunt van ADO'20.
Dit was tevens de ruststand. Na rust gingen we vrolijk verder met Guido op doel. We hebben nu in 5 wedstrijden 59 doelpunten voor en 8 tegen, helaas onze doelpuntenmaker van de afgelopen wedstrijden Colin kwam niet tot scoren want de verdere productie kwam van de voet van Maxime (2), Quinten, Tijs, Kit en Max die eindelijk weer een keer scoorde.
Volgende week wacht ons een wat zwaardere wedstrijd voor de beker thuis tegen Hillegom, begin september hadden we bij Hillegom een oefenwedstrijd gespeeld tegen datzelfde team waar we met 4-3 verloren, we waren destijds nog niet compleet i.v.m. de vakantie. Dus iedereen, kom de E7 volgende week aanmoedigen.