ME1 wint topper van Onze Gezellen

Na drie wedstrijden stonden de ME’s van Onze Gezellen en Alliance ’22 gezusterlijk bovenaan met 9 punten en een doelsaldo rond de +30. Dat zou een spannende strijd worden.

Dus niet! De meisjes van OG waren nerveuzig, de Alliancemeiden bloeddorstig. Binnen 5 minuten had Anna met een afstandsschot en een solo gescoord en even later knalde Sterre via de binnenkant van de paal de 3-0 binnen. Er werd niet alleen soepel gescoord door onze meiden, maar ook fraai gecombineerd. Het mooiste doelpunt startte met een dieptepass van Luca op de weer uitstekend spelende Rosalie, die kapte zich vrij, legde terug op Anna, die in 1 keer kaatste op Hannelore en snoeihard verdween de bal hoog in het doel.

Achterin debuteerde Floor met een goede wedstrijd en ook Lysanne liet met name in de tweede helft een paar felle verdedigende acties zien. Onze keepsters hadden niet veel te doen, maar Danae moest in de 1e helft een paar keer goed uitkomen en Lena had in de 2e helft een mooie, dappere redding.

Bij de rust was het al 6-0. In de 2e helft scoorde Sterre vrij snel, we zagen twee goede goals van Jill, weer een poeier van Hannelore en Luca tikte kort voor tijd de elfde goal binnen. Tussendoor maakten de dappere meiden van Onze Gezellen, die niet de moed opgaven hun verdiende eretreffer.

Ik durf nu zo langzamerhand wel uit te spreken dat de ME1 voor een plekje in de top drie gaat!!!