C2 wint eenvoudig uit bij DEM C4

De C2 heeft zich uitstekend hersteld van de nederlaag van vorige week. Vanaf de aftrap waren de mannen fel en gretig en vooral Bastiaan was zeer aktief en denderde in het begin constant over de linksback van DEM heen . Na +/- 15 minuten stond het 0-2 en de doelpunten kwamen beide van onze rechterspits .

Daarna lieten we de teugels een beetje vieren en kwam DEM meer aan voetballen toe en dat deden ze af en toe best goed . De verdediging kwam echter nooit echt in de problemen, en Cian die in de 1e helft meespeelde in de plaats van de geblesseerde Thijs , speelde degelijk als laatste man .

Toen Bastiaan bij één van z’n rushes in het strafschopgebied werd neergelegd, mocht Teun van 11 meter aanleggen: 0-3 en was de wedstrijd beslist .

Na de rust kwamen we er minder goed door, hoewel we de wind toen pal mee hadden. Niet dat er slecht werd gespeeld, maar DEM verdedigde goed, en de omzettingen gedaan in de rust hadden niet het gewenste resultaat. Toen – weer – Bastiaan, na een uitstapje naar het middenveld, weer terug op z’n rechtsbuitenplek stond, goed doorging, werd hij door de keeper aangeschoten en met een mooie boog verdween de bal over de keeper in het doel :0-4 . De goal deed me erg denken aan die van J-J tegen Amstelveen.

Mannen: gewoon een goede overwinning . Veel meer valt er niet over te zeggen.

Goede scheids ! Mag misschien ook wel eens worden vermeld. Hij vond het roodharige aanvoerdertje wel een goed spelertje. Iets te grote mond misschien en hij mag voortaan de cornervlag laten staan J.