HBC MD1- Alliance’’22 MD1 1-2

alt

Na een 1-0 ruststand voor HBC herpakte Alliance zich in de tweede helft om na een prachtige wedstrijd met 1-2 te winnen. Twee schitterende doelpunten van Lisette beslisten de wedstrijd.
Het begon allemaal niet zo florissant op de verjaardag van Wietske die wel steeds beter gaat spelen, omdat linksachter Zanna door een fietsongeval niet kon spelen. De prima invallende Luca uit ME1 was een uitstekende vervanger. Een goede eerste helft leverde toch, ondanks geweldig dapper keepen van Anna een 1-0 achterstand op.

Maar de limonade in de rust veranderde alles. De goed voetballende Olivia ging op goal en Anna licht geblesserd in het elftal. Met Hannah voor de verdediging en Nina ondanks wat ongemakken na een apirientje weer als vanouds, kwam HBC er niet meer door.
Lotta speelde op rechtsachter de sterren van de hemel en Saartje op linksachter idem dito.In de middenlinie waren Pien, Mischa, Bregje en Zhitao veel sterker dan de eerste helft en Dorine die net haar derde wedstrijd speelde pakte heel veel ballen af. Supersnelle Lisette maakte fraai gelijk en had op dezelfde wijze, snel de verdediging voorbij, ook de winnende op haar voet. 1-2.
Een prachtige overwinning voor een vriendinnenteam dat ook als team speelde. Proficiat meiden!!!!!!!