C2 speelt dramatische wedstrijd

Hoe kan een goed elftal zo slecht spelen dat er met maar liefst 4-1 van RCH C1 wordt verloren? (Kijk naar Ajax hoor ik zeggen). Eenvoudig door ongeconcentreerd te zijn en de zaak te licht op te vatten. Met 4-1 droogde RCH de C2 af, vier fouten in de verdediging, vooral door niet op de man te spelen, uit positie te gaan en te ver terug te lopen. Zijn er excuses? Ja, steunpilaar Julius werd een uur voor de wedstrijd aan C1, dat door afwezigen werd geplaagd, toegevoegd. (Julius viel trouwens goed in bij C1). En C2 miste door een blessure rots in de branding Thijs en vechter Matthijs. Was het kansloos? Nee, want als voor rust Jan-Joris en Bastiaan en na rust Tijn, Teun (vrije trap) en Jan-Joris 2 x de open kansen inschieten winnen we gewoon.

Waren er lichtpuntjes? Ja, Robbie, de kleinste van allen werd de grootste, wat een inzet! En de invallers Tim, Julia en Polle die al een wedstrijd met C3 hadden gespeeld deden hun werk alle drie naar behoren. Julia zelfs met een blessure waardoor ze na de wedstrijd niet meer kon lopen. Dank mevrouw en mannen! Oh ja, Jan-Joris toonde nog wel een keer zijn techniek en vermogens, een schitterende goal voor 4-1. Laat het een les zijn C2. Zaterdag wacht Dem uit en die zijn heel groot, maar als jullie tikken en geconcentreerd spelen wordt er gewoon weer gewonnen (zoals het hoort!)!