ME1 monsterscore tegen Overbos ME2

De jongedames van de Alliance '22 ME1 hadden er weer zin in. Het lijken lieve meiden, maar ze voetballen als tijgers en kennen geen genade. Het beste bewijs werd geleverd bij de stand 16-0. De arme Overbossers mochten weer eens aftrappen en de scheidsrechter gaf aan dat er nog 1 minuut te spelen was. In plaats van tevreden te zijn met deze stand, riepen de meiden tot elkaar: 'dan moeten we er nog 1 maken'. En zo geschiedde! Was dat nou nodig??
Het was vanaf het begin een walkover. Na 10 minuten hadden Sterre en Anna al vijf goals verdeeld. De coach haalde hen onmiddellijk van het veld, maar ook dat hielp nauwelijks. De ruststand was 8-0, onder andere door de eerste twee goals van Rosalie. Ook Jill speelde weer actief en met steeds meer overzicht en twee goede goals. De arme keepsters Lena en Danae werden tijdens de wedstrijd een beetje ingeschoten door hulptrainer Youri., anders waren ze in slaap gevallen. Lysanne en Luca lieten namelijk niemand in de buurt van het eigen doel komen. De ME1 meiden speelden het slim, gingen vrijwel niet lopen pingelen en tikten de bal snel rond. Op links liep het soepel met Neve en Rosalie, op rechts was Hannelore niet te houden als ze even aanzette. In de tweede helft kreeg Sterre het nog even op haar heupen en zij scoorde in 5 minuten een complete hattrick. Het slotaccoord was voor Luca, die de zeventiende er in knalde. Volgende week moeten we naar de koploper: Velsen. Dan krijgen we vast een echte wedstrijd.