ME1 scoort erop los 11-3

De ME1 reisde zaterdag 8 september naar Badhoevedorp, alwaar Pancratius ons welkom heette. Van dat welkom maakten de Alliance-meiden op ruwe wijze misbruik. Vooral Sterre ging te keer en ze had binnen een kwartier al een hattrick gemaakt. Tussendoor liet Danae zien, dat ook de nieuwe meiden zich doen gelden: zij scoorde de 2-0. De kansen regen zich aaneen, Jill scoorde 1x en Anna twee keer. Er werd af en toe mooi gecombineerd, waarbij Rosalie en Neve goed mee deden. Achterin hadden Luca en Lysanne en later Hannelore de handen vol aan een felle, snelle meid van Pancratius. Keepster Lena wist met moedig uitlopen nog 1x een doelpunt te voorkomen, maar kort voor rust schoot voornoemde Pancraat de 8-1 binnen.

In de 2e helft zakte het allemaal wat in. Het begon al wat warmer te worden en de voorsprong kromp tot 8-3. Daarna rechtten de meiden de rug en een keiharde corner van Hannelore werd in eigen doel gewerkt en vervolgens was de onstuitbare Anna nog 2x succesvol. Het penalty-schieten na afloop liet zien, dat we nog wat werk te doen hebben op het trainingsveld. Aan schotkracht kunnen we nog winnen!
We zijn nog niet helemaal in de volgende ronde, want onze concurrent in de bekerpoule heeft met 22-2 gewonnen…..