De E7 vertrok in de vroege ochtend richting Hillegom, om daar een oefenwedstrijd. Te spelen tegen Hillegom E7. Door de modder ploeterend bereikten we het speelveld, Hillegom krijgt een paar nieuwe velden en een nieuw clubhuis.

Na 1 training, de selectie was afgelopen woensdag nog niet compleet i.v.m. de vakantie.

We beginnen het seizoen met bijna een heel nieuw team, eerste jaars en tweedejaars

E-tjes, maar dat maakt pret daarom niet minder leuk.

We begonnen de wedstrijd wat onwennig, iedereen moest elkaar nog een beetje leren

Kennen, je kon zien dat Hillegom wat verder was, die waren namelijk al wat langer bezig,

De scholen zijn daar al 2 weken aan de gang.

Enfin, Hillegom was de betere ploeg, hoewel wij ook een paar kleine kansjes kregen,

Keeper Mika hield ons op de been, de verdediging bestond uit de vertrouwde Kit en Collin,

Collin deed het in de verdiging goed, maar onze verdedigers waren kansloos op een inzet

Van de Hillegommers, wat de 1-0 betekende, wat tevens de ruststand was. In de rust

Hebben we wat puntjes op de i gezet. De tweede helft stond Max op doel, we kregen een

Penalty tegen, maar Max stopte de inzet. We werden beter en beter. Onze nieuwe spits

James (voor weinig geld overgenomen van RCH waar hij topscorer was, maakte uit een

Mooie aanval de 1-1. We bleven op de helft van de tegenstander voetballen, met het

Redelijk goedspelende middenveld Naut, Quinten en Pjotr (onze kleine dribbelaar), maar

Je zo vaak ziet werd het niet 1-2, maar 2-1 uit een counter. Niet veel later scoorde Hillegom

De 3-1 (onze kleine keeper was kansloos met een hard schot in de kruising). Toen kwamen

We sterk terug met een mooie aanval, Naut pikte de bal op op het midenveld met een

Steekpass waardoor James alleen voor de keeper kwam en de 3-2 aantekende. Niet veel

Later scoorde Naut (z`n eerste doelpunt) de 3-3, z`n vader had gezegd als je scoort gooi er

Een vlikvlak uit en jahoor hij deed het. Een seconde voor tijd kregen we nog een doelpunt

Tegen (4-3).

Al met al we mogen tevreden zijn na onze eerste wedstrijd, goed gedaan jongens!!!!!