De E7 grijpt toernooiwinst bij DE Blokkers

De E7 begon het toernooi met een aantal invallers, immers de vaste krachten hadden bijna allemaal verjaardagspartijtjes.

Alleen Mika, Quinten en Tijs uit de E7 waren van de partij uit de E7, aangevuld met Hessel, Thomas, Laurens, Max en Coen.

We hadden dus weer een compleet team op de been gebracht.

Het goed georganiseerde toernooi van De Blokkers deden veel teams aan mee. Er werd gespeeld 3 wedstrijden van 20 minuten.

Onze eerste wedstrijd was tegen WMC E1 uit Heerhugowaard. De jongens vonden elkaar prima in deze wedstrijd, door goed spel werd er weinig kansen weggegeven. De kansen die we kregen werden daarom ook benut. De E7 won daarom ook met 1-3 door doelpunten van Laurens, Tijs en Quinten.

Onze tweede wedstrijd ging tegen Sporting Krommenie E6. Dat werd uiteindelijk ook een makkie, het werd 3-0 door doelpunten van Coen, Laurens en Quinten.

De wedstrijden volgden vlot achter elkaar. Aangezien de jongens mij vertelden dat WMC van de Blokkers gewonnen hadden leek er geen vuiltje aan de lucht voor de toernooiwinst, want onze laatste wedstrijd ging tegen de thuisploeg De Blokkers E10.

De jongens dachten daarom ook dat winnen we wel even. Na een slecht begin, binnen 5 minuten stonden we al met 0-2 achter, herpakten de jongens zich goed maar het leek wel dat ineens de bal er niet in wilde. We hadden kansen genoeg maar de bal ging er niet in. We verloren daarom ook met 0-2.

De jongens gingen gelijk op het andere veld kijken wat daar de uitslag was, maar ja als we gewoon tegen De Blokkers gewonnen hadden was er niets aan de hand geweest. Daarom met z`n allen maar in het clubhuis wachten op het scherm dat nog bijgewerkt moest worden met uitslagen. Jahoor het kwam op het scherm ALLIANCE E7 is winnaar geworden van het toernooi van DE BLOKKERS.

Mika, Quinten, Tijs, Coen, Max, Hessel, Thomas en Laurens jullie worden bedankt voor deze mooie toernooi dag!!

Dit was voor de E7 al de 4e toernooiwinst dit seizoen, de E7 deed dit seizoen mee aan de toernooien: Hoofddorp, De Kennemers, ARC Heitingatoernooi, Koedijk, Amstelveen Heemraad, Texel en De Blokkers.

Nu wacht ons op 14 juni de alles beslissende wedstrijd tussen TEAM E7 en DE VADERS (E7), wie komt er als winnaar uit de bus. KOM ALLEN KIJKEN NAAR DIT SPEKTAKELSTUK. De E7 rekent op een vollen ALLIANCE ARENA!!!!!!!!!

de Blokkers

{fcomment}