E7 wint ook toernooi in Amstelveen

Na afgelopen zaterdag de toernooiwinst gegrepen te hebben was het voor de E7 bij Amstelveen Heemraad weer raak.

In het natte Amstelveen traden we begin van de middag aan tegen Amstelveen Heemraad E7, deze tegenstander werd door de kanjers van de E7 opgerold, het werd uiteindelijk 0-5 door doelpunten van Twan (3), Quiten en Omar. Daar na zat er voor de E7 een lange pauze tussen. Vooraf dacht ik het wordt een moeilijke wedstrijd maar niets was minder waar. De E7 knalde tegen Diemen E9 uit de startblokken met als eindresultaat een verdiende 6-1 zege door goals van Twan (3), Maxime, Guido en Quinten. Tussen de wedstrijden gingen we even naar de kleedkamer om toch een beetje op te warmen. Onze derde tegenstander was De Meer E5 uit Amsterdam. Ook deze wedstrijd verliep zonder problemen gezien de 3-0 eindstand.

De goals werden gescoord door Maxime, Quinten en Kit.

De laatste wedstrijd hadden we in principe aan een gelijkspel genoeg, maar ja we gingen voor de winst. Nu was Roda`23 uit Amstelveen onze tegenstander ook deze rolden we op 4-1 door goals van Twan, Maxime, Max en Omar.

We grepen na Koedijk dit weekend ook de eerste prijs in Amstelveen. Met dit keer de doelcijfers 18 voor en 2 tegen. GOED GEDAAN JONGENS!! De E7 vertrekt nu aankomend weekend naar Texel om daar een groot toernooi te spelen bij Texel`94.

Beker E7