E7: De spanning is te snijden (4-1)

Eigenlijk was de E7 zo goed als uitgeschakeld voor het kampioenschap, er vond in onze poule een verrassende uitslag te noteren. Ik kreeg vanochtend een telefoontje van de coach van RCH dat hij de wedstrijd tegen de E7 wilt spelen. Onze wedstrijd tegen Hoofddorp E7 moest nog beginnen totdat hij vertelde dat RCH met 1-8 had verloren van DIOS.

Maar ja, er moest nog gewonnen worden van Hoofddorp.

We begonnen onze match tegen Hoofddorp zeer matig, er kwamen weinig aanvallen uit, Mika op doel, achterin Finley en Guido, maar ja Hoofddorp kwam op de verdiende 0-1 voorsprong.

Naarmate de eerste helft vorderde kwamen we steeds beter in ons spel, het tikkie takkie kwam weer terug, op het middenveld ving Colin de bal op en die passte op Pjotr en zijn voorzet belandde in de voeten van de kleine Ronaldo (Maxime) dat de gelijkmaker betekende. Lang bleef die stand tegen de grote boys van Hoofddorp op het scorebord totdat Guido een snelle inworp nam in de voeten van Colin die uithaalde en dat betekende de 2-1. Echter het was uitkijken geblazen dat Hoofddorp niet de gelijkmaker produceerde maar ons vertrouwde verdedigingskoppel Kit en Finley stonden weer goed te verdedigen. Het mooiste is dat nu Ronaldo en Messi (Max) in een team spelen. Max begon aan de linkerkant, dat voor hem geen probleem is.

In de rust hebben we toch de puntjes nog ff op de i gezet. Er moest gewonnen worden om toch nog uitzicht op het kampioenschap te houden. Ik proefte bij de jongens dat dat wel een beetje meespeelt. De tweede helft begonnen we met Max op doel. Uitblinker Quinten had een paar mooie passes en hij had ook een paar mooie schoten op doel. Maar we wisten dat Hoofddorp een goeie keeper op doel had staan. We begonnen nu beter, keeper Max kreeg niet zoveel te doen, het was wachten op de 3-1 en die kwam er halverwege de tweede helft, Pjotr scoorde uit een moeilijke hoek op aangeven van Quinten. Daarna kon je ook in deze wedstrijd weer merken dat de conditie bij de E7 wel goed zit. De laatste tijd hebben we tegen Mika gezegd dat hij wat meer lef moet tonen om van afstand te schieten, maar na een paar schoten, was het voor Mika toch raak want van ruim 20 meter knalde hij de bal in de kruising dat de 4-1 betekende en tevens de eindstand werd.

Met het onverwachtte verlies van RCH en THB, THB is reeds uitgespeeld behouden we nog kans om kampioen te worden, maar dan moet de uitwedstrijd tegen DIOS en de thuiswedstrijd tegen RCH gewonnen worden.

DE MANNEN VAN DE E7 GAAN ERVOOR!!!!!!!!!!! We hebben vandaag weer van jullie genoten.