Alliance'22 ontketend

alliance-dss-14042013-3-1-tmbHAARLEM - Alliance '22 lijkt aan het einde van het seizoen helemaal wakker te zijn. Gisteren was DSS het slachtoffer, want Alliance zegevierde met 3-1. Het venijn lijkt voor Alliance net als vorig seizoen in de staart te zitten.

Eerst was daar op 7 april een punt tegen Nieuw West, donderdag een eclatante 1-4 zege bij Geinburgia en gisteren won Alliance verdiend van DSS met 3-1.

Zeven punten uit drie duels is er één meer dan in de eerste achttien wedstrijden werden behaald. ,,Misschien komt het omdat we de schroom van ons af hebben gegooid. We hadden niets meer te verliezen en spelen nu iets aanvallender. Dat lijkt te werken. We zijn er uiteraard nog niet, maar Onze Gezellen is nog lang niet van ons af'', legde aanvoerder Tim Koppen (28) uit.

Alliance: Beck; Hurkmans, Koppen, Schenk, Verbeek; Schrijver, Van der Fange (88. Dos Santos), Van Wees (68. Huizinga); Golanski (90. Van der Putten), Leeuwe, De Vries.
DSS: Blom; Van den Oosterkamp, De Groot, Akchich, Weltevreden; Oosterveer (46. Geldermans), Tan, Greuter, Broekhof; Koning, Dekker.

Lees het hele verslag in het HD van maandag 14-04-2013

Bron: Haarlems Dagblad (c) 2013